Baner ze zdjęciem biblioteki
Normal view MARC view

Kotula, Agnieszka (mikrobiologia). (Hasło osobowe)

Preferred form: Kotula, Agnieszka (mikrobiologia).

Kp. Mikrobiologiczna jakość świeżego i zamrożonego szpinaku nowozelandzkiego (Tetragonia expansa Murray) / Barbara Wójcik-Stopczyńska, Dorota Jadczak, Agnieszka Kotula // Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych. Z. 527 - Warszawa, 2008. - S. 317-326. (Katedra Mikrobiologii i Biotechnologii Środowiska, Akademia Rolnicza w Szczecinie)

OPI online BNPol online, 29.03.2021

Author information
  • Field of activity: Rolnictwo.
  • Field of activity: Mikrobiologia.
  • Associated group: Akademia Rolnicza (Szczecin).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 94011108

  • VIAF ID: 41161816294927721551