Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 56422
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230210810.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 080707n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2008055763
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 163904085
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/163904085
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 0000000112472281
- Źródło: isni
- Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000112472281
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR U/aps
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KR U/aps
043 ## - KOD OBSZARU GEOGRAFICZNEGO
- kod ISO: PL
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Zimnicka, Daniela.
370 ## - ASSOCIATED PLACE
- Associated country: Polska.
- Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 94110000
- Source of term: kaba
375 ## - GENDER
- Płeć: 2
- Source of term: iso5218
377 ## - JĘZYK POWIĄZANY
- Kod języka: pol
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Kuchnia na cztery pory roku / Kazimiera Pyszkowska, Daniela Zimnicka. - Warszawa, 1990.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: BNPol online