Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC

Hoffmann, Anna (technologia żywności). (Hasło osobowe)

Forma preferowana: Hoffmann, Anna (technologia żywności).

Kp. Wpływ zabiegów technologicznych na stopień uwolnienia składników mineralnych z nasion łubinu białego odmiany Boros / Zbigniew Krejpcio, Eleonora Lampart-Szczapa, Joanna Suliburska, Rafał W. Wójciak, Małgorzata Nogala-Kałucka, Anna Hoffmann // Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych. Z. 522 - Warszawa, 2007. - S. 379-386. (Katedra Biochemii i Analizy Żywności, Akademia Rolnicza im. A. Cieszkowskiego w Poznaniu)

OPI online

Informacje o autorze
  • Obszar działalności: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Obszar działalności: Żywność.
  • Powiązana grupa: Akademia Rolnicza im. Augusta Cieszkowskiego (Poznań).

    Numer rekordu wzorcowego lub numer znormalizowany: http://nukat.edu.pl/aut/n 98065631

  • VIAF ID: 42162299312520060637
  • Zawód: Naukowcy (kobiety).

    Numer rekordu wzorcowego lub numer znormalizowany: http://nukat.edu.pl/aut/s 98051078