Baner ze zdjęciem biblioteki
Normal view MARC view

Malinowska, Maria (technologia żywności). (Hasło osobowe)

Preferred form: Malinowska, Maria (technologia żywności).

Kp. Związki polifenolowe ekstrudowanych preparatów łubinowych / Eleonora Lampart-Szczapa [i 4 pozostałych] // Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych. Z. 522 - Warszawa, 2007. - S. 393-397. Współaut. (Instytut Technologii Żywności Pochodzenia Roślinnego, Akademia Rolnicza im. A. Cieszkowskiego w Poznaniu)

OPI online

Author information
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Field of activity: Żywność.
  • Associated group: Akademia Rolnicza im. Augusta Cieszkowskiego (Poznań).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 98065631

  • VIAF ID: 71162299577620062780
  • Occupation: Naukowcy (kobiety).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 98051078