Normal view
MARC view
Entry Nazwa imprezy
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 5654
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230204641.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 011016n||a|znnaabn |a ana |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 01072584
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 313046958
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/313046958
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR 197/JMK
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KR 197/JMK
111 2# - HASŁO REKORDU - NAZWA IMPREZY
- Nazwa imprezy: International Congress of Meat Science and Technology
- Numer imprezy: (47 ;
- Data imprezy: 2001 ;
- Miejsce imprezy: Kraków).
411 2# - Trop zob. - Nazwa Imprezy
- Nazwa imprezy: Congress of Meat Science and Technology.
411 2# - Trop zob. - Nazwa Imprezy
- Nazwa imprezy: ICoMST.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: 47th International Congress of Meat Science and Technology. Vol. 1. - [b. m.], 2001.
- Znaleziona informacja: Okł.: 47th ICoMST August 26th - 31st, 2001 Kraków, Poland).