Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 56748
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230202439.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 030924n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2003037486
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: LUBL 58/MN
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: LUBL 58/MN
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: LUBL U/tsz
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: OLSZT 003/LL
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Rogoziński, Andrzej
- Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne: (rolnictwo).
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Rogoziński, A.
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Rogozinski, Andrea.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Doświadczenia z odmianami owsa wykonane w r. 1926, 1927, 1928 i 1929 / Józef Przyborowski i Andrzej Rogoziński. - Warszawa, 1931.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Przewodnik chmielarski / T. Fleszyński, A. Rogoziński, K. Skonieczny. - Warszawa, 1951.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: La precocita di spigatura e di maturazione del grano dal punto di vista ecologico / Andrea Rogozinski. - Perugia, 1934.
