Baner ze zdjęciem biblioteki
Normal view MARC view

Gryszkin, Artur. (Hasło osobowe)

Preferred form: Gryszkin, Artur.

Specjalności: technologia żywności i żywienia, technologia węglowodanów.

Kp. Wpływ ziemniaczanej skrobi opornej typu RS 4 na skład kwasów tłuszczowych w surowicy krwi i w wątrobie szczurów rasy Wistar / Danuta Figurska-Ciura [i 5 pozostałych] // Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych. Z. 511 - Warszawa, 2006. - S. 675-691. Autor (Katedra Technologii Rolnej i Przechowalnictwa, Akademia Rolnicza we Wrocławiu)

OPI online (Artur Roman Gryszkin)

Author information
  • Field of activity: Rolnictwo.
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Associated group: Uniwersytet Przyrodniczy (Wrocław).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 2007030854

  • VIAF ID: 315233571