Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 58536
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230213152.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 220808n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2022163800
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 6316166535904312880005
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/6316166535904312880005
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR 197/JM
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KR 197/JM
043 ## - KOD OBSZARU GEOGRAFICZNEGO
- kod ISO: FR
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Anquez, Michel.
370 ## - ASSOCIATED PLACE
- Associated country: Francja.
- Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 95010568
- Source of term: kaba
377 ## - JĘZYK POWIĄZANY
- Kod języka: fre
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. La conservation par le froid des poissons, crustaces et mollusques / par France Soudan, Michel Anquez, Alain Benezit. - Paris, copyright 1965.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: SUDOC online
