Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 58666
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230204828.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 210608n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2021145987
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 41161632112310640971
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/41161632112310640971
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: WR O/GW
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: WR O/GW
043 ## - KOD OBSZARU GEOGRAFICZNEGO
- kod ISO: PL
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Giebuta, Wojciech.
370 ## - ASSOCIATED PLACE
- Associated country: Polska.
- Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 94110000
- Source of term: kaba
372 ## - OBSZAR DZIAŁALNOŚCI
- Obszar działalności: Krytyka kulinarna.
- Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 2020300400
- Source of term: kaba
374 ## - OCCUPATION
- Occupation: Krytycy kulinarni.
- Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 2020300401
- Source of term: kaba
375 ## - GENDER
- Płeć: 1
- Source of term: iso5218
377 ## - JĘZYK POWIĄZANY
- Kod języka: pol
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Włochy Południowe / Adamczewski [i in.]. - Kraków, 2021.
- Znaleziona informacja: Współaut., biogram
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: BNPol online