Baner ze zdjęciem biblioteki
Normal view MARC view

Entry Hasło osobowe

Number of records used in: 1

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • control field: 58666

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • control field: KR 197

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • control field: 20241230204828.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 210608n||a|znnaabn |a aaa |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 2021145987

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 41161632112310640971
  • Źródło: viaf
  • Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/41161632112310640971

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: WR O/GW
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: WR O/GW

043 ## - KOD OBSZARU GEOGRAFICZNEGO

  • kod ISO: PL

100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA

  • Nazwa osobowa: Giebuta, Wojciech.

370 ## - ASSOCIATED PLACE

  • Associated country: Polska.
  • Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 94110000
  • Source of term: kaba

372 ## - OBSZAR DZIAŁALNOŚCI

  • Obszar działalności: Krytyka kulinarna.
  • Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 2020300400
  • Source of term: kaba

374 ## - OCCUPATION

  • Occupation: Krytycy kulinarni.
  • Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 2020300401
  • Source of term: kaba

375 ## - GENDER

  • Płeć: 1
  • Source of term: iso5218

377 ## - JĘZYK POWIĄZANY

  • Kod języka: pol

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Włochy Południowe / Adamczewski [i in.]. - Kraków, 2021.
  • Znaleziona informacja: Współaut., biogram

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: BNPol online