Baner ze zdjęciem biblioteki
Normal view MARC view

Entry Hasło osobowe

Number of records used in: 1

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • control field: 58934

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • control field: KR 197

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • control field: 20241230211214.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 140127n||a|znnaabn |a aaa |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 2014136303

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 306308144
  • Źródło: viaf
  • Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/306308144

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: SZCZ M/ESZ
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: SZCZ M/ESZ

100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA

  • Nazwa osobowa: Tynek, Maria.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Wybrane techniki instrumentalne w analizie żywności / Roman Pawłowicz, Maria Tynek, Dorota Martysiak-Żurowska. - Gdańsk, 2013.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: BNPol online, 27.01.2014