Baner ze zdjęciem biblioteki
Normal view MARC view

Entry Hasło osobowe

Number of records used in: 1

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • control field: 58936

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • control field: KR 197

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • control field: 20241230200352.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 171116n||a|znnaabn |a aaa |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 2017086857

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 175151352000752600449
  • Źródło: viaf
  • Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/175151352000752600449

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: GD 015/JK
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: GD 015/JK

100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA

  • Nazwa osobowa: Parchem, Karol.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Technologia i biotechnologia tłuszczów jadalnych / Maria Tynek, Dorota Martysiak-Żurowska, Karol Parchem. - Gdańsk, 2017.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Wydział Chemiczny PG - Katedra Chemii, Technologii i Biotechnologii Żywości 16.11.17
  • Znaleziona informacja: (doktorant)
  • Jednolity Identyfikator Zasobu (URI): https://chem.pg.edu.pl/katedra-chemii-technologii-i-biotechnologii-zywnosci/doktoranci