Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 58936
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230200352.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 171116n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2017086857
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 175151352000752600449
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/175151352000752600449
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: GD 015/JK
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: GD 015/JK
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Parchem, Karol.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Technologia i biotechnologia tłuszczów jadalnych / Maria Tynek, Dorota Martysiak-Żurowska, Karol Parchem. - Gdańsk, 2017.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Wydział Chemiczny PG - Katedra Chemii, Technologii i Biotechnologii Żywości 16.11.17
- Znaleziona informacja: (doktorant)
- Jednolity Identyfikator Zasobu (URI): https://chem.pg.edu.pl/katedra-chemii-technologii-i-biotechnologii-zywnosci/doktoranci