Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 59125
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230213349.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 111108n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2011153548
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 249552436
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/249552436
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 000000037014183X
- Źródło: isni
- Real World Object URI: https://isni.org/isni/000000037014183X
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: SZCZ M/RK
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: SZCZ M/RK
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Salejda, Anna M.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Safety in food production chain / ed. by Grażyna Krasnowska and Anna M. Salejda. - Wrocław, 2011.
675 ## - ŹRÓDŁA, W KTÓRYCH NIE ZNALEZIONO INFORMACJI
- Źródło informacji: BNPol online, 9.11.11
