Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 60160
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230211508.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 981118n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 98009888
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 166779889
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/166779889
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 0000000117266671
- Źródło: isni
- Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000117266671
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: Q1656600
- Źródło: wikidata
- Real World Object URI: http://www.wikidata.org/entity/Q1656600
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR U/32BN
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KR U/32BN
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Mead, James F.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Lipids : chemistry, biochemistry, and nutrition / ed. by James F. Mead [et al.]. - New York ; London, 1986.