Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 60623
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230200728.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 070222n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2007121032
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 311133795
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/311133795
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 0000000113432580
- Źródło: isni
- Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000113432580
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR U/Kaz
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KR U/Kaz
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Werenowska, Agnieszka.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Rozwój komunikowania medialnego w przedsiębiorstwach przemysłu cukierniczego / Agnieszka Werenowska. - Warszawa, 2005.