Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC

Pozycja Hasło osobowe

Liczba rekordów, w których użyto hasła: 1

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • control field: 60667

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • control field: KR 197

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • control field: 20241230204657.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 210525n||a|znnaabn |a aaa |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 2021005662

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 16162606342549530344
  • Źródło: viaf
  • Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/16162606342549530344

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: BYDG 22/AJ
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: BYDG 22/AJ

043 ## - KOD OBSZARU GEOGRAFICZNEGO

  • kod ISO: PL

100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA

  • Nazwa osobowa: Biesek, Jakub.

370 ## - ASSOCIATED PLACE

  • Associated country: Polska.
  • Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 94110000
  • Source of term: kaba

370 ## - ASSOCIATED PLACE

  • Other associated place: Bydgoszcz (Polska).
  • Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 94114863
  • Source of term: kaba

372 ## - OBSZAR DZIAŁALNOŚCI

  • Obszar działalności: Zootechnika.
  • Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 2012301503
  • Source of term: kaba

372 ## - OBSZAR DZIAŁALNOŚCI

  • Obszar działalności: Żywienie.
  • Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 96011096
  • Source of term: kaba

372 ## - OBSZAR DZIAŁALNOŚCI

  • Obszar działalności: Mięso drobiowe.
  • Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 97053217
  • Source of term: kaba

373 ## - ASSOCIATED GROUP

  • Associated group: Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy im. Jana i Jędrzeja Śniadeckich (Bydgoszcz). Wydział Hodowli i Biologii Zwierząt.
  • Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/n 2008030976

375 ## - GENDER

  • Płeć: 1
  • Source of term: iso5218

377 ## - JĘZYK POWIĄZANY

  • Kod języka: pol

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Zastosowanie alternatywnych do poekstrakcyjnej śruty sojowej źródeł białka w aspekcie jakości surowców drobiarskich / Jakub Biesek. - Bydgoszcz, 2020.

675 ## - ŹRÓDŁA, W KTÓRYCH NIE ZNALEZIONO INFORMACJI

  • Źródło informacji: OPI online