Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 60751
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230195358.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 240123n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: nx2023676271
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 49170924141690150384
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/49170924141690150384
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR 197/JM
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KR 197/JM
043 ## - KOD OBSZARU GEOGRAFICZNEGO
- kod ISO: PL
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Łąkowska-Ryk, Elżbieta.
370 ## - ASSOCIATED PLACE
- Associated country: Polska.
- Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 94110000
- Source of term: kaba
372 ## - OBSZAR DZIAŁALNOŚCI
- Obszar działalności: Ogrodnictwo.
- Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 97055239
- Source of term: kaba
373 ## - ASSOCIATED GROUP
- Associated group: Instytut Warzywnictwa (Skierniewice).
- Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/n 96612151
375 ## - GENDER
- Płeć: 2
- Source of term: iso5218
377 ## - JĘZYK POWIĄZANY
- Kod języka: pol
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Ocena wybranych cech użytkowych linii hodowlanych ogórka konserwowego / Urszula Kłosińska, Elżbieta U. Kozik, Elżbieta Łakowska-Ryk // Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych. Z. 497 - Warszawa, 2004. - S. 305-310.
- Znaleziona informacja: Autor (Zakład Genetyki, Hodowli i Biotechnologii, Instytut Warzywnictwa im. Emila Chroboczka w Skierniewicach)
675 ## - ŹRÓDŁA, W KTÓRYCH NIE ZNALEZIONO INFORMACJI
- Źródło informacji: OPI online, dostęp 23.01.2024