Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 60830
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230195026.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 231205n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: nx2023517772
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 18947491
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/18947491
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 0000000076910204
- Źródło: isni
- Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000076910204
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR 197/JM
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KR 197/JM
043 ## - KOD OBSZARU GEOGRAFICZNEGO
- kod ISO: US
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Kremer, Robert J.
370 ## - ASSOCIATED PLACE
- Associated country: Stany Zjednoczone.
- Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 94114880
- Source of term: kaba
372 ## - OBSZAR DZIAŁALNOŚCI
- Obszar działalności: Gleboznawstwo.
- Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego: http://nukat.edu.pl/aut/s 95010251
- Source of term: kaba
375 ## - GENDER
- Płeć: 1
- Source of term: iso5218
377 ## - JĘZYK POWIĄZANY
- Kod języka: eng
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Application of molecular biotechnology to manage biotic stress affecting crop enhancement and sustainable agriculture / Charles Oluwaseun Adetunji [i 3 pozostałych] // Advances in agronomy. Vol. 165 - New York, copyright 2021. - S. 39-81.
- Znaleziona informacja: Autor (School of Natural Resources and Division of Plant Sciences, University of Missouri, Columbia, MO, United States)
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: LCA online