Widok standardowy
Widok MARC
Pozycja Hasło osobowe
Liczba rekordów, w których użyto hasła: 1
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 61326
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230195038.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 150307n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 2015092716
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 53110557
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/53110557
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 0000000067509945
- Źródło: isni
- Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000067509945
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: LUBL 58/MN
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: LUBL 58/MN
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: WA U/MM
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Lindley, Michael G.
400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa
- Nazwa osobowa: Lindley, M. G.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Developments in food flavours / ed. by G. G. Birch and M. G. Lindley. - London ; New York, 1986.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: LCA online
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: SUDOC online