Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC

Pozycja Hasło osobowe

Liczba rekordów, w których użyto hasła: 1

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • control field: 61326

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • control field: KR 197

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • control field: 20241230195038.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 150307n||a|znnaabn |a aaa |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 2015092716

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 53110557
  • Źródło: viaf
  • Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/53110557

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 0000000067509945
  • Źródło: isni
  • Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000067509945

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: LUBL 58/MN
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: LUBL 58/MN
  • Instytucja, która zmodyfikowała rekord: WA U/MM

100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA

  • Nazwa osobowa: Lindley, Michael G.

400 1# - Trop zob. - Nazwa Osobowa

  • Nazwa osobowa: Lindley, M. G.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Kp. Developments in food flavours / ed. by G. G. Birch and M. G. Lindley. - London ; New York, 1986.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: LCA online

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: SUDOC online