Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 61475
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230214758.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 970902n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 97083317
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 163810979
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/163810979
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 0000000112424167
- Źródło: isni
- Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000112424167
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: Q115861151
- Źródło: wikidata
- Real World Object URI: http://www.wikidata.org/entity/Q115861151
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: LUBL 58/HR
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: LUBL 58/HR
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Smoczyńska, Krystyna.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Wybrane zagadnienia higieny żywności i toksykologii / Stefan Smoczyński, Ryszard Amarowicz, Krystyna Smoczyńska. - Olsztyn, 1984.
