Baner ze zdjęciem biblioteki
Normal view MARC view

Analiza zagrożeń i krytyczny punkt kontrolny. (Hasło przedmiotowe ogólne (rzeczowe))

Preferred form: Analiza zagrożeń i krytyczny punkt kontrolny.
Used for/see from:
  • Analyse des dangers et maîtrise des points critiques [f]
  • Hazard Analysis and Critical Control Point (Food safety system) [c]
  • HACCP (higiena żywności).
  • Hazard analysis critical control point.
  • Metoda HACCP (higiena żywności).
  • System HACCP (higiena żywności).
  • Krytyczny punkt kontroli (CCP).
  • Krytyczne punkty kontroli (CCP).
  • Krytyczny punkt kontrolny (CCP).
  • Analiza zagrożeń i krytycznych punktów kontroli.
  • Analiza zagrożeń i kontrola punktów krytycznych.

RAMEAU

Normy ISO serii 9000 oraz metoda HACCP w zakładowym systemie jakości przedsiębiorstwa spożywczego/ Małgorzata Wiśniewska. - Gdańsk, 2000 (Metoda, której podstawowym zadaniem jest zagwarantowanie bezpieczeństwa zdrowotnego produktu żywnościowego dzięki właściwemu zidentyfikowaniu, skontrolowaniu i ocenie różnych typów zagrożeń istotnych dla jego bezpieczeństwa - fizycznych, chemicznych oraz mikrobiologicznych)

Strona SENSIRE, 27.08.22 https://www.sensire.com/pl/blog/haccp-jak-zaczac

Biolog Terenowy, 27.08.22 https://biolog-terenowy.com/system-haccp-analiza-zagrozen-i-krytyczne-punkty-kontroli/