Baner ze zdjęciem biblioteki
Normal view MARC view

Entry Hasło osobowe

Number of records used in: 1

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • control field: 7037

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • control field: KR 197

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • control field: 20241230205656.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 950123n||a|znnaabn |a aaa |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 95000553

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 167353476
  • Źródło: viaf
  • Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/167353476

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 0000000114339978
  • Źródło: isni
  • Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000114339978

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: WA U/JL
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: WA U/JL
  • Instytucja, która zmodyfikowała rekord: KR 119/SW

100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA

  • Nazwa osobowa: Kopeć, Krystyna.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Kp. Podstawy żywienia i gastronomii hotelowej / Krystyna Kopeć, Witold Ignatowski. - Warszawa, 1994.