Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 7037
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230205656.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 950123n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 95000553
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 167353476
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/167353476
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 0000000114339978
- Źródło: isni
- Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000114339978
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: WA U/JL
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: WA U/JL
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: KR 119/SW
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Kopeć, Krystyna.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Podstawy żywienia i gastronomii hotelowej / Krystyna Kopeć, Witold Ignatowski. - Warszawa, 1994.