Normal view
MARC view
Entry Hasło przedmiotowe ogólne (rzeczowe)
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 75961
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230210009.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 000613 ||a|znnbabn |a ana |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: s 00082694
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR 93/ED
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KR 93/ED
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: KR 93/BJ
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord: WA U/AS
083 #4 - DEWEY DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER
- Classification number element-single number or beginning number of span: 630
- Explanatory term: Rolnictwo
150 ## - HASŁO REKORDU - NAZWA POSPOLITA
- Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający: Odpadki pestycydów.
450 ## - TROP ZOB. TEŻ - NAZWA POSPOLITA
- Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający: Pesticides
- Określnik rzeczowy: résidus [f]
450 ## - TROP ZOB. TEŻ - NAZWA POSPOLITA
- Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający: Pozostałości pestycydów.
450 ## - TROP ZOB. TEŻ - NAZWA POSPOLITA
- Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający: Pestycydy
- Określnik rzeczowy: odpadki.
550 ## - TROP "ZOB. TEŻ" - NAZWA POSPOLITA
- Podpole kontrolne: g
- Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający: Pestycydy
- Określnik rzeczowy: aspekt środowiskowy.
550 ## - TROP "ZOB. TEŻ" - NAZWA POSPOLITA
- Podpole kontrolne: g
- Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający: Zanieczyszczenie.
550 ## - TROP "ZOB. TEŻ" - NAZWA POSPOLITA
- Podpole kontrolne: h
- Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający: Żywność
- Określnik rzeczowy: zawartość pestycydów.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: RAMEAU
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: ksiegowych.net.pl, 20.05.21
- Jednolity Identyfikator Zasobu (URI): http://www.ksiegowych.net.pl/wymagany-sprzet-gastronomiczny-pozwalajacy-sprzedawac-jedzenie/