Normal view
MARC view
Gotowanie. (Hasło przedmiotowe ogólne (rzeczowe))
Used for/see from:
- Aliments Cuisson [f]
- Cooking [c]
- Gotowanie metody.
- Gotowanie technika.
- Gotowanie żywności.
- Żywność gotowanie.
- Żywność gotowanie przepisy.
- Żywność gotowanie technika.
- Żywność sposoby gotowania.
See also:
- Broader heading: Żywność skutki oddziaływania ciepła.
- Sprzęt do gotowania i pieczenia.
- Narrower heading: Ekstruzja żywności.
- Narrower heading: Potrawy grillowane.
- Narrower heading: Gotowanie na parze.
- Narrower heading: Potrawy smażone.
- Narrower heading: Smażenie zanurzeniowe.
- Narrower heading: Gotowanie pod ciśnieniem.
- Programy kulinarne (telewizja).
- Narrower heading: Środki spulchniające.
- Narrower heading: Pieczenie (gotowanie).
- Narrower heading: Potrawy z rożna.
- Narrower heading: Gotowanie sous-vide.
RAMEAU
Stosuje się do prac na temat różnych technik gotowania, smażenia i pieczenia żywności
Do prac ogólnych na temat sztuki przyrządzania potraw stosuje się hasło Kuchnia <--OG>
Użyto w rekordzie Kuchnia <--OG>