Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 9374
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230211712.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 990605n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 99004822
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 164609559
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/164609559
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 0000000112857667
- Źródło: isni
- Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000112857667
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: KR U/bs
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: KR U/bs
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Mikuta, Beata.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Technologia gastronomiczna z obsługą konsumenta. Cz. 1 / Beata Mikuta. - Warszawa, 1998.