Baner ze zdjęciem biblioteki
Normal view MARC view

Entry Hasło osobowe

Number of records used in: 9

001 - NUMER KONTROLNY REKORDU

  • control field: 98

003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO

  • control field: KR 197

005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU

  • control field: 20241230195715.0

008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)

  • pole stałej długości: 010228n||a|znnaabn |a aaa |c

010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU

  • Numer kontrolny LC: n 01091448

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 165569377
  • Źródło: viaf
  • Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/165569377

024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU

  • Numer znormalizowany lub kod: 0000000113377622
  • Źródło: isni
  • Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000113377622

040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD

  • Instytucja, która przygotowała dane do khw: LUBL 58/HR
  • Subject heading/thesaurus conventions: kaba
  • Instytucja, która wprowadziła rekord: LUBL 58/HR

100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA

  • Nazwa osobowa: Adamczak, Marek.

670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE

  • Źródło informacji: Kp. Biotechnologia żywności / pod red. Włodzimierza Bednarskiego i Arnolda Repsa. - Warszawa, 2001.
  • Znaleziona informacja: Współaut.