Normal view
MARC view
Entry Hasło osobowe
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
- control field: 98
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
- control field: KR 197
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
- control field: 20241230195715.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
- pole stałej długości: 010228n||a|znnaabn |a aaa |c
010 ## - NUMER KONTROLNY BIBLIOTEKI KONGRESU
- Numer kontrolny LC: n 01091448
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 165569377
- Źródło: viaf
- Real World Object URI: http://viaf.org/viaf/165569377
024 7# - INNE ZNORMALIZOWANE OZNACZENIA DOKUMENTU
- Numer znormalizowany lub kod: 0000000113377622
- Źródło: isni
- Real World Object URI: https://isni.org/isni/0000000113377622
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
- Instytucja, która przygotowała dane do khw: LUBL 58/HR
- Subject heading/thesaurus conventions: kaba
- Instytucja, która wprowadziła rekord: LUBL 58/HR
100 1# - HASŁO REKORDU - NAZWA OSOBOWA
- Nazwa osobowa: Adamczak, Marek.
670 ## - ŹRÓDŁO, W KTÓRYM ZNALEZIONO INFORMACJE
- Źródło informacji: Kp. Biotechnologia żywności / pod red. Włodzimierza Bednarskiego i Arnolda Repsa. - Warszawa, 2001.
- Znaleziona informacja: Współaut.