Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Gerichte der japanischen Küche / hrsg. von einem Aut.-Koll.

Rodzaj materiału: TekstTekstSerie: Delikat InternationalSzczegóły wydania: Leipzig : VEB Fachbuchverlag Leipzig, cop. 1987.Wydanie: 4. AuflOpis: 79, [1] s. : il. (w tym fot. kolor.) ; 20x22cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 124079 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny 1000059888
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. s. 80.