Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Acta Academiae Agriculturae ac Technicae Olstenensis. Technologia Alimentorum.

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: Wydawnictwo ciągłeWydawnictwo ciągłeJęzyk: polski Język streszczenia: angielski, rosyjski Serie: Acta Academiae Agriculturae ac Technicae OlstenensisSzczegóły wydania: Olsztyn : Wydaw. ART, 1985-1998.Opis: 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISSN:
  • 0860-2859
NUKAT: cc97206256Inne nry kontrolne: (OCoLC)68745715 Inny tytuł:
  • Technologia Alimentorum
  • Technologija Piščevych Produktov [Inny tytuł]
  • Food Technology [Inny tytuł]
Tematy: Stanowi kontynuację: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie. Technologia Żywności

Nr 21=265 w zb. og.

Poszczególne numery podserii zawierają suplementy.

Tekst w jęz. pol., streszcz. w j. ang. i ros.

W połączeniu z: "Acta Academiae Agriculturae ac Technicae Olstenensis. Geodaesia et Ruris Regulatio", "Acta Academiae Agriculturae ac Technicae Olstenensis. Aedificatio et Mechanica", "Acta Academiae Agriculturae ac Technicae Olstenensis. Agricultura" utworzył: "Technical Sciences".