Food Technology : ft : published monthly by the Institute of Food Technologists.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 0015-6639
- ft [Inny tytuł]
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Nr tomu/części | Status | Uwagi | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M-2 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Sygn. topograficzna: M-2 | Nie wypożycza się | |||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M-2 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Vol. 14-17 (1960-1963) | Nie wypożycza się | |||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M-2 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Vol. 20-21 (1966-1967) | Nie wypożycza się | |||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M-2 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Vol. 44-57 (1990-2003) | Nie wypożycza się | |||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M-2 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Vol. 58 no. 1-12 (2004) | Nie wypożycza się | |||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M-2 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Vol. 59 no. 1-12 (2005) | Nie wypożycza się | |||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M-2 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Vol. 60 no. 3-12 (2006) | Nie wypożycza się | |||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M-2 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Vol. 61 no. 1-12 (2007) | Nie wypożycza się | |||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M-2 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Vol. 62 no. 1-12 (2008) | Nie wypożycza się | |||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M-2 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Vol. 63 no. 1-12 (2009) | Nie wypożycza się | |||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M-2 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Vol. 64 no. 1-12 (2010) | Nie wypożycza się | |||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M-2 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Vol. 65 no. 1-12 (2011) | Nie wypożycza się | |||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M-2 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Vol. 66 no. 1-12 (2012) | Nie wypożycza się | |||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M-2 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Vol. 67 no. 1-12 (2013) | Nie wypożycza się | |||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M-2 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Vol. 68 no. 1-12 (2014) | Nie wypożycza się | |||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M-2 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Vol. 69 no. 1-12 (2015) | Nie wypożycza się | |||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M-2 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Vol. 70 no. 1-12 (2016) | Nie wypożycza się | |||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M-2 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Vol. 71 no. 1-12 (2017) | Nie wypożycza się | |||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M-2 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Vol. 72 no. 1-12 (2018) | Nie wypożycza się | |||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M-2 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Vol. 73 no. 1-12 (2019) | Nie wypożycza się | |||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M-2 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Vol. 74 no. 1-12 (2020 - brak nr 10,11) | Nie wypożycza się | w oprawie | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M-2 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Vol. 75 no. 1,3,5-11 (2021) | Nie wypożycza się | w oprawie | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M-2 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Vol. 76 no. 1-11 (2022) | Nie wypożycza się |
Liczba zamówień: 0
Przeglądanie Biblioteka Główna URK półki, Lokalizacja półki: Czytelnia WTŻ Zakończ przeglądanie półki (Zakończ przeglądanie półki)
Opis na podstawie LCC.
Od Vol. 59, no. 7(2005) dod. do tyt.: advancing food & health through sound science.
Od Vol. 75, no. 11 (December 2021/January 2022) obok tytułu głównego pojawił się akronim ft.
Posiada liczne dodatki.