Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Morskie surowce żywnościowe : dostępność, właściwości i przechowywanie chłodnicze / Zdzisław E. Sikorski.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 1992.Edition: Wyd. 3Description: 245, [3] s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8320414865
Uniform titles:
  • Technologia żywności pochodzenia morskiego (pol.)
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 141690 II (Browse shelf(Opens below)) 2 Available 1000046219
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 069342 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000005705
Total holds: 0

Wyd. 1 i 2 pt.: "Technologia żywności pochodzenia morskiego".

Bibliogr. przy rozdz. Indeks.