Żywność, Technologia, Jakość / Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Oddział Małopolski.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 1425-6959
- Dostępne również w formie elektronicznej.
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Nr tomu/części | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | M-46 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | R. 1 nr 1 (1994) | Nie wypożycza się | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WBiO | 502000 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | R. 1 nr 1 (1994) | Nie wypożycza się | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | 501650 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | R. 1 nr 1 (1994) | Nie wypożycza się | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | M-46 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | R. 2 nr 1-4 (1995) | Nie wypożycza się | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | 501650 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | R. 2 nr 1-4 (1995) | Nie wypożycza się | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WBiO | 502000 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | R. 2 nr 1,3,4 (1995) | Nie wypożycza się | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | 501650 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | R. 3 nr 1-4 (1996 - brak nr 3 (8)) | Nie wypożycza się | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | M-46 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | R. 3 nr 1-4 (1996) | Nie wypożycza się | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WBiO | 502000 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | R. 3 nr 1,2,4 (1996) | Nie wypożycza się | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | M-46 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | R. 3 nr 2 (1996) | Nie wypożycza się | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | 501650 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | R. 3 nr 2 (1996) | Nie wypożycza się | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | 501650 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | R. 3 nr 3 (1996) | Nie wypożycza się | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | M-46 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | R. 4 nr 1-4 (1997) | Nie wypożycza się | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WBiO | 502000 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | R. 4 nr 1-4 (1997) | Nie wypożycza się | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | 501650 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | R. 4 nr 1-4 (1997) | Nie wypożycza się | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | M-46 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | R. 5 nr 1-4 (1998) | Nie wypożycza się | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WBiO | 502000 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | R. 5 nr 1-4 (1998) | Nie wypożycza się | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | 501650 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | R. 5 nr 1-4 (1998) | Nie wypożycza się | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | M-46 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | R. 5 nr 4 (1998) | Nie wypożycza się | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WBiO | 502000 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | R. 5 nr 4 (1998) | Nie wypożycza się | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | 501650 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | R. 5 nr 4 (1998) | Nie wypożycza się | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WBiO | 502000 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Sygn. topograficzna: Cz-102 | Nie wypożycza się | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | 501650 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Sygn. topograficzna: M-34 | Nie wypożycza się | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | M-46 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Sygn. topograficzna: M-46 | Nie wypożycza się |
Liczba zamówień: 0
Przeglądanie Biblioteka Główna URK półki, Lokalizacja półki: Czytelnia WTŻ Zakończ przeglądanie półki (Zakończ przeglądanie półki)
501650 II Żywność, Technologia, Jakość / | 501650 II Żywność, Technologia, Jakość / | 501650 II Żywność, Technologia, Jakość / | 501650 II Żywność, Technologia, Jakość / | 501650 II Żywność, Technologia, Jakość / | 501650 II Żywność, Technologia, Jakość / | 501650 II Żywność, Technologia, Jakość / |
Bibliogr. przy rozdz.
Dostępne również w formie elektronicznej.