Produkcja piekarsko-ciastkarska : podręcznik dla technikum. Cz. 2 / Zygmunt Ambroziak.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8302071552
- 8302067482
Item type | Current library | Call number | Vol info | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 148369 II (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 2 | 6 | Available | 1000069928 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 085432 (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 2 | 1 | Available | 1000069718 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mo 05/2 (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 2 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000069719 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 085429 (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 2 | 2 | Available | 1000069650 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sf 17/2 (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 2 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000069651 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mo 04/2 (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 2 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000061849 |
Total holds: 0
Bibliogr. s. [304].