Wybrane metody analizy żywności : oznaczanie podstawowych składników, substancji dodatkowych i zanieczyszczeń : materiały do ćwiczeń z towaroznawstwa artykułów spożywczych / red. nauk. Maria Małecka ; [aut. Marian Kasperek et al.].
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8389224658
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 147711 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 3 | Dostępny | 1000062603 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mg 06 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000062271 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 082722 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny | 1000062085 |
Liczba zamówień: 0
Bibliogr. s. 176-181.
Praca przeznaczona dla studentów kierunku towaroznawstwa Akademii Ekonomicznej w Poznaniu i dostosowana do programu przedmiotu "towaroznawstwo artykułów spożywczych", obejmującego wykłady i ćwiczenia.