Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Wybrane metody analizy żywności : oznaczanie podstawowych składników, substancji dodatkowych i zanieczyszczeń : materiały do ćwiczeń z towaroznawstwa artykułów spożywczych / red. nauk. Maria Małecka ; [aut. Marian Kasperek et al.].

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSerie: Materiały Dydaktyczne - Akademia Ekonomiczna w Poznaniu ; nr 136Szczegóły wydania: Poznań : Wydaw. Akademii Ekonomicznej, 2003.Opis: 181 s. : rys. ; 24 cm + 1 CDTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8389224658
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 147711 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 3 Dostępny 1000062603
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mg 06 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000062271
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 082722 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny 1000062085
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. s. 176-181.

Praca przeznaczona dla studentów kierunku towaroznawstwa Akademii Ekonomicznej w Poznaniu i dostosowana do programu przedmiotu "towaroznawstwo artykułów spożywczych", obejmującego wykłady i ćwiczenia.