Wybrane metody analizy żywności : oznaczanie podstawowych składników, substancji dodatkowych i zanieczyszczeń : materiały do ćwiczeń z towaroznawstwa artykułów spożywczych / red. nauk. Maria Małecka ; [aut. Marian Kasperek et al.].
Material type:
TextSeries: Materiały Dydaktyczne - Akademia Ekonomiczna w Poznaniu ; nr 136Publication details: Poznań : Wydaw. Akademii Ekonomicznej, 2003.Description: 181 s. : rys. ; 24 cm + 1 CDContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8389224658
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 147711 II (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000062603 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mg 06 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000062271 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 082722 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000062085 |
Total holds: 0
Bibliogr. s. 176-181.
Praca przeznaczona dla studentów kierunku towaroznawstwa Akademii Ekonomicznej w Poznaniu i dostosowana do programu przedmiotu "towaroznawstwo artykułów spożywczych", obejmującego wykłady i ćwiczenia.
