Zarządzanie dokumentacją HACCP w małych i średnich firmach przemysłu spożywczego / Waldemar Dzwolak, Izabela Żuraw.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8391126943
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 132176 I (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Available | 1000062729 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sb 43 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000062488 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mb 17 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000062464 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia WTŻ Close shelf browser (Hides shelf browser)
Bibliogr. s. 101-108.