Poradnik wdrażania HACCP w małych zakładach produkcji, przetwórstwa i obrotu mięsem / Halina Witkowska.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8371879296
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 147783 II (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Available | 1000063128 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sb 40 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000062842 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mb 18 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000062887 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia WTŻ Close shelf browser (Hides shelf browser)
Bibliogr. s. 125-126.