Surowce i technologia żywności. Cz. 1 / Barbara Bijok, Franciszek Bijok.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8302035440
- 8302036021
Item type | Current library | Call number | Vol info | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 082982 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000062921 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 082983 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000062922 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M 32/1 (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 1 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000095412 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 132188 I (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 1 | 3 | Available | 1000063118 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
132185 I Efektywność mechanizacji rolnictwa / | 132186 I Wodociągi : podręcznik dla technikum / | 132187 I Kanalizacja : podręcznik dla technikum / | 132188 I Surowce i technologia żywności. Cz. 1 / | 132189 I Surowce i technologia żywności. Cz. 2 / | 132190 I Żywienie w turystyce : podręcznik dla technikum / | 132191 I Marketing w gastronomii / |
Bibliogr. s. [228].
Dla uczniów liceum zawodowego.