Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Technologia gastronomiczna z obsługą gości. Cz. 3 / Ulrike Arens-Azevêdo [et al.] ; [tł.: Magdalena Chorąży et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: German Publication details: Warszawa : Rea ; Bad Homburg vor der Höhe : Verlag Dr. Max Gehlen, 1999.Description: 295 s. : il. kolor. ; 25 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8371410158
Other title:
  • Tyt. oryg.: Kochen und Backen - ernährungsnewußt und kreativ
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Vol info Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sr 17/3 (Browse shelf(Opens below)) Cz. 3 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000062926
Total holds: 0