Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem : podręcznik do zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej. Cz. 1 / Małgorzata Konarzewska, Barbara Zielonka, Maria Konarzewska-Sokołowska.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Rea, cop. 2003.Description: 218 s. : il. ; 25 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8371414692
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Vol info Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Nc 04 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000062998
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 082875 (Browse shelf(Opens below)) Cz. 1 1 Available 1000063191
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 118903 III (Browse shelf(Opens below)) Cz. 1 3 Available 1000063217
Total holds: 0

Bibliogr. s. 217-218.