Dziczyzna jako źródło żywności : wartość żywieniowa i przetwórcza / Barbara Dzierżyńska-Cybulko, Bogusław Fruziński.
Material type:
TextPublication details: Poznań : Państwowe Wydaw. Rolnicze i Leśne, 1997.Description: 195 s., [2] k. tabl. : il. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8309016867
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WL | Łe 06 (Browse shelf(Opens below)) | 6 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WL | 1000122116 | ||
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mt 23 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000122107 | ||
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 144247 II (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000009317 | ||
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 144246 II (Browse shelf(Opens below)) | 4 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000009318 | ||
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 074164 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Checked out | 29.04.2026 | 1000005968 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sh 32 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000138442 |
Total holds: 0
Bibliogr. s. 191-195.
