Dziczyzna jako źródło żywności : wartość żywieniowa i przetwórcza / Barbara Dzierżyńska-Cybulko, Bogusław Fruziński.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8309016867
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WL | Łe 06 (Browse shelf(Opens below)) | 6 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WL | 1000122116 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mt 23 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000122107 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 144247 II (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Available | 1000009317 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 144246 II (Browse shelf(Opens below)) | 4 | Available | 1000009318 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 074164 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000005968 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sh 32 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000138442 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
Bibliogr. s. 191-195.