Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Dziczyzna jako źródło żywności : wartość żywieniowa i przetwórcza / Barbara Dzierżyńska-Cybulko, Bogusław Fruziński.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Poznań : Państwowe Wydaw. Rolnicze i Leśne, 1997.Description: 195 s., [2] k. tabl. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8309016867
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WL Łe 06 (Browse shelf(Opens below)) 6 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WL 1000122116
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mt 23 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000122107
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 144247 II (Browse shelf(Opens below)) 3 Available 1000009317
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 144246 II (Browse shelf(Opens below)) 4 Available 1000009318
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 074164 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000005968
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sh 32 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000138442
Total holds: 0

Bibliogr. s. 191-195.

Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne.
  • Field of activity: Wydawcy.
  • VIAF ID: 125795158