Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Podstawy biochemii / Jerzy Kączkowski.

By: Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Podręczniki Akademickie. Przemysł SpożywczyPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, cop. 1995.Edition: Wyd. 10 poprDescription: 352, [4] s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8320418291
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 068542 (Browse shelf(Opens below)) 2 Available 1000015579
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 068297 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000006375
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz. oraz s. [336]. Indeks.

Podręcznik dla studentów wydziałów technologii żywności i żywienia człowieka akademii rolniczych.