Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Jakość i standaryzacja produktów żywnościowych / pod red. nauk. Zenona R. Szczepanika ; [aut. rozdz. Zenon R. Szczepanik et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Oficyna Wydawnicza Szkoły Głównej Handlowej, 1996.Description: 219 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8386689404
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 071565 (Browse shelf(Opens below)) 4 Available 1000001919
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 071566 (Browse shelf(Opens below)) 3 Available 1000000812
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 142776 II (Browse shelf(Opens below)) 2 Available 1000000248
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 142775 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000000247
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz.

Szczepanik, Zenon Ryszard
  • Field of activity: Chemia.
  • VIAF ID: 101741960
  • Occupation: Chemicy.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 96011339