Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Jakość i standaryzacja produktów żywnościowych / pod red. nauk. Zenona R. Szczepanika ; [aut. rozdz. Zenon R. Szczepanik et al.].

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Warszawa : Oficyna Wydawnicza Szkoły Głównej Handlowej, 1996.Opis: 219 s. : il. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8386689404
NUKAT: xx001075290Inne nry kontrolne: (OCoLC)749594944 Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Kod kreskowy
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 071565 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 4 Dostępny 1000001919
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 071566 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 3 Dostępny 1000000812
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 142776 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 2 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu 1000000248
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 142775 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu 1000000247
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. przy rozdz.

Szczepanik, Zenon Ryszard
  • Obszar działalności: Chemia.
  • VIAF ID: 101741960
  • ISNI ID: 0000000072397087
  • WIKIDATA ID: Q115179826
  • Zawód: Chemicy.

    Numer rekordu wzorcowego lub numer znormalizowany: http://nukat.edu.pl/aut/s 96011339