Jakość i standaryzacja produktów żywnościowych / pod red. nauk. Zenona R. Szczepanika ; [aut. rozdz. Zenon R. Szczepanik et al.].
Rodzaj materiału:
TekstSzczegóły wydania: Warszawa : Oficyna Wydawnicza Szkoły Głównej Handlowej, 1996.Opis: 219 s. : il. ; 24 cmTyp zawartości: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8386689404
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 071565 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 4 | Dostępny | 1000001919 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 071566 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 3 | Dostępny | 1000000812 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 142776 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 2 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000000248 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 142775 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000000247 |
Liczba zamówień: 0
Przeglądanie Biblioteka Główna URK półki, Lokalizacja półki: Magazyn Główny Zakończ przeglądanie półki (Zakończ przeglądanie półki)
Bibliogr. przy rozdz.
