Ćwiczenia z analizy żywności / Teresa Fortuna, Marek Gibiński i Anna Nowotna ; pod red. Mieczysława Pałasińskiego.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 091061 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 14 | Dostępny | 1000087982 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 02819 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 13 | Dostępny | 1000078830 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 138784 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 11 | Dostępny | 1000059532 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 138783 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 12 | Dostępny | 1000059533 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 064481 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 10 | Dostępny | 1000044250 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 064482 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 9 | Dostępny | 1000044249 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 066668 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 8 | Dostępny | 1000024729 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 064483 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 7 | Dostępny | 1000020233 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 064484 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 6 | Dostępny | 1000020232 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 064485 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 5 | Dostępny | 1000020231 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 064486 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 4 | Dostępny | 1000020230 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 064487 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 3 | Dostępny | 1000020229 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 074939 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 2 | Dostępny | 1000008208 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 074497 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny | 1000006789 |
Liczba zamówień: 0
Bibliogr. s. 179-180.
Dla studentów kierunku Technologia Żywności.