Baner ze zdjęciem biblioteki

Język rosyjski - technologia żywności / Anna Bracławska.

By: Material type: TextTextLanguage: Russian, Polish Series: Skrypty Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego Akademii Rolniczej w WarszawiePublication details: Warszawa : Wydaw. SGGW-AR, 1990.Edition: Wyd. 3 nie zmDescription: 164 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 135748 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000064410
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 135747 II (Browse shelf(Opens below)) 2 Available 1000064411
Total holds: 0

Wg metryki książki: Wyd. 3.

Dla studentów I roku studiów na wydziałach Technologii Żywności oraz Żywienia Człowieka i Wiejskiego Gospodarstwa Domowego.

Bracławska, Anna
  • Field of activity: Tłumaczenie.
  • VIAF ID: 311407052
  • Occupation: Tłumacze.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 96014534