Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Wpływ sposobu przygotowania skrobi pszenżytniej na jej właściwości oraz na charakterystykę frakcji rozpuszczalnej kleików skrobiowych / Anna Nowotna.

Autor: Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: polski Język streszczenia: angielski Serie: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja w Krakowie. Rozprawy ; nr 214Szczegóły wydania: Kraków : Wydaw. AR, 1996.Opis: 87 s., [1] k. tabl. złoż. : wykr. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Kolekcja Sygnatura Nr tomu/części URL Numer kopii Status Uwagi Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Serie Serie Biblioteka Główna URK Czytelnia WBiO Y-7 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WBiO 1000112428
Serie Serie Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ M-89 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 4 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000103800
Serie Serie Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 55535 II (214) (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Nie można wypożyczyć 1000092734
Serie Serie Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna M-05 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000070020
Serie Serie Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 55514 II (214) (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Nie można wypożyczyć 1000064978
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny Dedykacje i autografy 170182 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) Nr 214 Link do zasobu 6 Nie udostępnia się Dedykacja od autorki dla prof. Macieja Kujawskiego. 1000169246
Liczba zamówień: 0

Praca wykonana w Katedrze Technologii Węglowodanów AR w Krakowie.

Bibliogr. s. 79-85.

Streszcz. ang.

Nowotna, Anna
  • Obszar działalności: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 101928516