Wpływ sposobu przygotowania skrobi pszenżytniej na jej właściwości oraz na charakterystykę frakcji rozpuszczalnej kleików skrobiowych / Anna Nowotna.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Kolekcja | Sygnatura | Nr tomu/części | URL | Numer kopii | Status | Uwagi | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WBiO | Y-7 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WBiO | 1000112428 | |||||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M-89 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 4 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000103800 | |||||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 55535 II (214) (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Nie można wypożyczyć | 1000092734 | |||||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | M-05 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000070020 | |||||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 55514 II (214) (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Nie można wypożyczyć | 1000064978 | |||||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | Dedykacje i autografy | 170182 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Nr 214 | Link do zasobu | 6 | Nie udostępnia się | Dedykacja od autorki dla prof. Macieja Kujawskiego. | 1000169246 |
Liczba zamówień: 0
Przeglądanie Biblioteka Główna URK półki, Lokalizacja półki: Czytelnia WTŻ Zakończ przeglądanie półki (Zakończ przeglądanie półki)
Praca wykonana w Katedrze Technologii Węglowodanów AR w Krakowie.
Bibliogr. s. 79-85.
Streszcz. ang.