Baner ze zdjęciem biblioteki

Wpływ sposobu przygotowania skrobi pszenżytniej na jej właściwości oraz na charakterystykę frakcji rozpuszczalnej kleików skrobiowych / Anna Nowotna.

By: Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Series: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja w Krakowie. Rozprawy ; nr 214Publication details: Kraków : Wydaw. AR, 1996.Description: 87 s., [1] k. tabl. złoż. : wykr. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Collection Call number Vol info URL Copy number Status Notes Date due Barcode Item holds
Serie Serie Biblioteka Główna URK Czytelnia WBiO Y-7 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WBiO 1000112428
Serie Serie Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ M-89 (Browse shelf(Opens below)) 4 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000103800
Serie Serie Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 55535 II (214) (Browse shelf(Opens below)) 1 Not for loan 1000092734
Serie Serie Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna M-05 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000070020
Serie Serie Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 55514 II (214) (Browse shelf(Opens below)) 1 Not for loan 1000064978
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny Dedykacje i autografy 170182 (Browse shelf(Opens below)) Nr 214 Link to resource 6 Nie udostępnia się Dedykacja od autorki dla prof. Macieja Kujawskiego. 1000169246
Total holds: 0

Praca wykonana w Katedrze Technologii Węglowodanów AR w Krakowie.

Bibliogr. s. 79-85.

Streszcz. ang.

Nowotna, Anna
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 101928516