Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Microbiology and biochemistry of cheese and fermented milk / ed. by B. A. Law.

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: London [etc.] : Blackie Academic & Professional, 1997.Wydanie: 2nd edOpis: XVIII, 365 s. : il. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 0751403466
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 142967 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny 1000007093
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. przy rozdz. Indeks.