Baner ze zdjęciem biblioteki

Zmienność właściwości ziemniaka jako surowca krochmalniczego / Zofia Kołodziej.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Series: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja w Krakowie. Rozprawy ; nr 191Publication details: Kraków : Wydaw. AR, 1994.Description: 50, [1] s. : wykr. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Serie Serie Biblioteka Główna URK Czytelnia WBiO Y-7 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WBiO 1000112418
Serie Serie Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ M-89 (Browse shelf(Opens below)) 4 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000103798
Serie Serie Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 55535 II (191) (Browse shelf(Opens below)) 1 Not for loan 1000092776
Serie Serie Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna M-05 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000070066
Serie Serie Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 55514 II (191) (Browse shelf(Opens below)) 1 Not for loan 1000065000
Total holds: 0

Praca wykonana w Katedrze Technologii Węglowodanów AR w Krakowie.

Bibliogr. s. 42-50.

Streszcz. ang.

Kołodziej, Zofia
  • Field of activity: Rolnictwo.
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 167156166