Wpływ biologicznych i agrotechnicznych czynników na zawartość lotnych związków siarki i aktywność peroksydazy w korzeniach chrzanu (Armoracia rusticana Gaertn.) / Małgorzata Poniedziałek.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M-89 (Browse shelf(Opens below)) | 5 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000117866 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WBiO | Y-7 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WBiO | 1000112229 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 55535 II (106) (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Not for loan | 1000092988 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | M-05 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000067140 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 55514 II (106) (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Not for loan | 1000065195 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia Główna Close shelf browser (Hides shelf browser)
Praca wykonana w Instytucie Warzywnictwa i Roślin Ozdobnych.
Bibliogr. s. 46-56.
Streszcz. ang., ros.