Baner ze zdjęciem biblioteki

Wpływ biologicznych i agrotechnicznych czynników na zawartość lotnych związków siarki i aktywność peroksydazy w korzeniach chrzanu (Armoracia rusticana Gaertn.) / Małgorzata Poniedziałek.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English, Russian Series: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja w Krakowie. Rozprawa Habilitacyjna ; nr 106Publication details: Kraków : [Akademia Rolnicza im. H. Kołłątaja], 1986.Description: 60 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Serie Serie Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ M-89 (Browse shelf(Opens below)) 5 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000117866
Serie Serie Biblioteka Główna URK Czytelnia WBiO Y-7 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WBiO 1000112229
Serie Serie Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 55535 II (106) (Browse shelf(Opens below)) 1 Not for loan 1000092988
Serie Serie Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna M-05 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000067140
Serie Serie Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 55514 II (106) (Browse shelf(Opens below)) 1 Not for loan 1000065195
Total holds: 0

Praca wykonana w Instytucie Warzywnictwa i Roślin Ozdobnych.

Bibliogr. s. 46-56.

Streszcz. ang., ros.

Poniedziałek, Małgorzata
  • Field of activity: Ogrodnictwo.
  • Field of activity: Warzywnictwo.
  • VIAF ID: 301555983